Om Danninghus: Festligt og hyggeligt overnatning

Leder du efter et 5 stjernet hotel ? –
Så er Danninghus nok ikke stedet for dig… Ønsker du i stedet et afslappende ophold i naturskønne omgivelser på den pragtfulde ø Tåsinge, eller fest – ja så kunne Danninghus være en mulighed.

“Kun du ved hvad det perfekte er – så derfor overlader vi det meste til dig.”

Nyd dit ophold med en gåtur ved det nærliggende Valdemar Slot. Forkæl jer selv med et besøg i Danmarks hyggeligste handelsby, Svendborg – hvor der er unikke muligheder for kulturoplevelser og et sprudlende detail miljø, med masser af små specialforretninger. Mulighederne er mange og vi hjælper gerne med at gøre dit ophold perfekt for dig

Landlig dansk hygge hvor der er frie muligheder for børn og barnlige sjæle og på en 30.000 m2 stor grund med frugttræer. Værelser og lejligheder kan udlejes samlet til familietræf, fester, bryllupper eller kursus.

Vores enkle 2-stjernet charmerende og landidyliske hotel på Tåsinge (læs mere om Tåsinge) ligger i et skønt og åbent område omgivet af natur og skov og på en 30.000 m2 stor grund med frugttræer er der frie muligheder for børn og barnlige sjæle til at hygge, leg og afslapning. 

Danninghus ligger 4 km fra havne- og søfartsbyen; Svendborg og Valdemars Slot fra det 17. århundrede. Der er kort gå afstand til Bregninge Kirke, som er et must visit, når du er så tæt på. Af andre spændende nærliggende seværdigheder og oplevelser kan vi anbefale:

Der er også god inspiration til aktiviteter og oplevelser i Svendborg hos TripAdvisor

Vores hyggelige værelser har tv og fælles badeværelse. Nogle værelser har opholdsafdeling og eget badeværelse. Lejlighederne har sovesofa og køkken.

Faciliteterne omfatter en gæstelounge og et fælles køkken samt en indendørs pool. Der er en have med terrasse samt grillfaciliteter og et eventområde. Der er mulighed for gratis parkering og Wi-Fi.

Vores værelser, lejligheder  og festlokale kan udlejes samlet til familietræf, fester, bryllupper eller kursus.

Top